Potraviny pod drobnohledem
Obsah
Potravinářský průmysl se tak rychle rozvíjí, že i my dvě máme co dělat, abychom uhlídaly všechny změny ve složení potravin a různé triky těchto výrobců. Připravily jsme obsáhlou přednášku o tom jak se naučit nakupovat potraviny, jak číst etikety, jak nahradit nezdravé- zdravým. Přednáška zasahuje do veškerého sortimentu potravin, které doma běžně kupujete, odnesete si spoustu nových poznatků o potravinách jak pozitivních tak negativních. 🙂
Co se dozvíte
- základní přehled všech nebezpečných ,,éček“ v potravinách
- jak vybírat mléčné výrobky, pečivo, vejce, maso a uzeniny, ryby, sladkosti a pochutiny, cereálie a obiloviny, pitný režim a šťávy
duben
Žádné události
květen
Žádné události
červen
Žádné události
červenec
Žádné události
srpen
Žádné události